Salam semua,

Memandangkan ramai yang bertanyakan kepada kami mengenai bonus-bonus percuma dari pembelian pakej batin, kami telah mengambil langkah inisiatif untuk memberikan 4 buah BONUS PERCUMA kepada mereka yang membeli mana-mana pakej batin yang dijual disini. Antara BONUS PERCUMA yang akan diperolehi ialah :

Rahsia Sensaoil Ayuzip
1 - KAMASUTRA by ANNE HOOPER'S


Rahsia Sensaoil Ayuzip
2 - 101 ROMANTIC IDEAS by Michael Webb


Rahsia Sensaoil Ayuzip
3 - SECRET OF SEDUCTION by RON LOUIS & DAVID COPELAND


Rahsia Sensaoil Ayuzip
4 - THE ART OF APPROACHING by Thundercat

Semua BONUS PERCUMA diatas adalah didalam bahasa inggeris yang mudah difahami. Semua BONUS PERCUMA ini adalah berbentuk .PDF (File Installer Adobe Reader juga disertakan) yang akan diberikan di dalam bentuk CD dan dihantar bersama-sama dengan pakej batin yang telah ditempah. Ayuh! segera buat tempahan pakej batin dengan kami sekarang!

p.s - Bukan sahaja dapat produk berkualiti dengan harga yang murah, dapat bonus percuma yang pasti menggembirakan hati anda & pasangan anda!Sungguh mengejutkan tetapi itulah hakikatnya. Menurut kajian sebuah farmaseutikal antarabangsa mendapati hampir 73% wanita Malaysia didapati tidak mencapai kepuasan dalam aktiviti seks bersama pasangan mereka.

The image “http://www.peyroniessociety.org/images/women_man_stress2.jpg” cannot be displayed, because it contains errors.

Antara punca nya ialah kecenderungan mereka yang lebih mengutamakan kehidupan keluarga dan kerjaya daripada kepuasan seks pasangan masing-masing. Hasil kajian tersebut juga diragui oleh sesetengah pihak dan ini sudah pasti ianya adalah cabaran kepada golongan lelaki di Malaysia untuk memastikan prestasi seks mereka sentiasa memuaskan.

The image “http://www.discoverychannel.co.uk/_hhdocs/images/265x160/Getty-RF-46296.jpg” cannot be displayed, because it contains errors.

Di Jepun menurut kajian yang sama, sebanyak 95% wanita di negara itu merungut yang mana mereka tidak mencapai kepuasan seks bersama pasangan mereka!

Negara

Lelaki

Wanita

Purata

Jepun

90

95

92.50%

Korea Selatan

81

90

86%

Thailand

70

85

78%

China

75

80

78%

Indonesia

64

77

71%

Hong Kong

68

70

69%

MALAYSIA

62

73

68%

Australia

61

60

62%

New Zealand

60

53

57%

Taiwan

78

63

55.50%

Filipina

46

53

49.50%

India

27

35

31%

Sumber: Pfizer Malaysia

http://images.craveonline.com/article_imgs/Image/anxiety_5tips_top.jpg

Lihat statistik yang menggerunkan bagi kaum lelaki yang mana tahap ketidakpuasan seks dari kalangan wanita adalah lebih tinggi berbanding lelaki yang sekaligus menceritakan situasi sebenar sekarang!

Apakah faktor-faktor yang mendorong kepada masalah "tidak puas seks ini?"
  • bagi lelaki, masalah mencapai ereksi menjejaskan tahap kepuasan seksual
  • kurang perbincangan antara pasangan
  • tekanan
  • masalah keluarga
  • lebih mengutamakan perkara lain sebagai keutamaan hidup, berbanding isu seksual
  • ia tidak berkaitan dengan peningkatan umur
  • kehidupan secara keseluruhan seseorang individu mempengaruhi tahap seksualisma
p.s - Kami disini sedia membantu anda wahai kaum lelaki sekalian! Produk SENSAOIL & AYUZIP ini pasti dapat mengubah situasi ini hanya dengan tindakan pantas anda!

Sumber : Dipetik dari Akhbar Kosmo Rabu, 25 Febuari 2009